Vystoupí v prosinci Hana Zagorová v Lucerně?

Autor: Jan Čížek

Hana Zagorová | Foto: Supraphon
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Přidat na Seznam.cz

Zpěvačka byla opět hospitalizována. Její stav se po onemocnění covidem nelepší, což dělá vrásky nejen manželovi Štefanu Margitovi, ale také fanouškům a jejím kolegům. Vrátí se ještě letos Hana Zagorová na koncertní pódia?

V důsledku covidu, kterým onemocněla zpěvačka v létě, byla Hana Zagorová několik týdnů v rekonvalescenci. Proto musela zrušit až do října svoji koncertní šňůru a fanouškům se omluvila. Bohužel její stav se nelepší. V úterý v noci byla opět převezena do nemocnice. Ihned za ní dorazil také manžel Štefan Margita ze Slovenska, kde kvůli nenadálé příhodě zrušil svůj koncert. Našla ale sílu, aby odtud poslala opět vzkaz: „Moji milí, od včerejšího večera jsem v nemocnici, protože můj zdravotní stav se nelepšil a přetrvávaly obtíže, spojené s postcovidovým syndromem. Páni doktoři, a vlastně úplně všechen personál, dělají všechno, abych byla zase v pořádku. Věřím, že je vše na dobré cestě a těším se na vás. Vaše Hanka“

Její pracovní diář je zaplněn až do konce roku. Každoročně zpívá v Lucerně v prosinci, a to za doprovodu kapely Boom Band, která na velkých koncertech doprovázela také Karla Gotta. Jestli se Zagorová vrátí na koncertní pódia ukáže její zdravotní stav.

0