Váš štědrovečerní dárek může udělat radost na celý život

Jana Černá

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Vánoční horečka je tady. S ní také balení dárků. Jak dárek zabalit, aby se líbil, vypadal úhledně a potěšil? To je otázka, na kterou je jednoduchá odpověď. A existuje ještě další dárek, který se zabalit nedá, přesto jeden Štědrý večer může potěšit na celý život.

Některé dárky se nám balí dobře. Především ty, které jsou již v krabici a mají pevný tvar. Jiné, měkké ztrácí pod rukama tvar. Právě takové nemusíme balit do dárkového papíru, ale můžeme je úhledně složit do vánočních dárkových tašek a sáčků. Při balení si můžeme pomoci izolepou nebo stuhou, která nám pomůže držet tvar.

Foto: Pixabay

Každému zabalenému dárku sluší mašle a jmenovka, pro koho je dárek určen. Pěkné je, když ladí vše společně dohromady. Zabalit dárek tak, aby vypadal jak od profesionála může být těžké. A nakonec to není až tak důležité. Rozhodující je, aby udělal radost, proto je vhodné nedávat dárky, které se líbí nám, ale jsou „ušité na míru“ tomu, komu je věnujeme.

Ten nejkrásnější a nejlépe zabalený je nakonec ten, který věnujeme od srdce, rádi a z lásky. A  může to být jen kniha. Velikostí a množstvím dárků se láska neměří. Stejně tak je krásné, abychom nebyli o Štědrém dnu sami, proto i naše pozvání ke stolu pro ty, kteří zůstali sami může být tím nejkrásnějším dárkem na celý život.

 

0