Tomáš Matonoha: Soutěž krásy byla pro mě výzvou

Autor: JH a lookbella.cz

Tomáš Matonoha/Foto: Jiří Gabriel
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

O víkendu proběhlo v brněnském Bobby centru finále prestižní soutěže Miss a Mister Look Bella 2017, kterou slovem provedla dvojice Tomáš Matonoha a Barbora Krčmová. Celý večer se nesl v duchu krásy, elegance a profesionality.

Pořádající agentura Prestige Models se opět postarala o úžasný a neopakovatelný zážitek. Během Finálového galavečera, který byl součástí luxusního Gala Plesu Brno, bojovalo 18 finalistů o absolutní vítězství. Slavnostní Finále LOOK BELLA 2017 a Gala Ples Brno moderovala Tomáš Matonoha a Barbora Krčmová. „Moderace tohoto večera byla pro mě nová výzva. Navíc jsem rád, že to bylo právě tady u nás, v Brně“, řekl pro VIPosobnosti.cz herec a moderátor Tomáš Matonoha, který dal celému večeru příjemný spád, vtip i eleganci. „Celý týden jsem léčil nachlazení, které jsem si přivezl minulý víkend z hor, kde už jsem byl letos poněkolikáté lyžovat.“ Dodal moderátor a vášnivý lyžař, který se ale už další den chystal s rodinou opět do Alp.

Slavnostní náladu soutěžnímu večeru dodal nádherný zpěv moderátorky Barbory Krčmové či pěveckého duo TWiiNS. Přestávky, během nichž se finalisté soutěže několikrát převlékali, doplnily ukázky společenských tanců, které předvedli svěřenci manželů Tománkových, známých ze soutěže Star Dance, Anna Riebauerová a Jakub Brück z TŠ Kometa Brno.

Soutěž krásy Look Bella se pořadatelům opravdu povedl. Přesto, že celý program trval více jak 3 hodiny, neztratil drive, napětí ani dnes tolik chybějící profesionalitu. Večer se nesl ve znamení ženské krásy a elegance doplněné neméně přitažlivými mužskými protějšky. K poslechu a tanci v rámci plesových bloků hrála známá kapela Golden Delicious.

Pro hosty, účinkující byla připravena nejen skvělá zábava, ale i raut.

Záznam z Galavečera Look Bella 2017 bude odvysílán na TV Barrandov v polovině ledna 2018

Dívky oblékly nádherné modely návrhářů Sandry Markové a sourozeneckého dua PONER, a nechyběly ani svatební šaty ze Svatebního studia Dany Svozílkové a Salonu Delta. Muži představili smokingy a žakety značky Ceremoni. Netradiční promenáda v plavkách Neonky by Nela Slováková byla doplněna třpytivými botami Shoozers. Svá přitažlivá těla soutěžící předvedli v luxusním spodním prádle značek Werso a Simi Secret. O vzhled soutěžících se postaraly make-up artistky ze společnosti Mary Kay a kadeřnice ze Salon de Paris Brno.

Foto: Jiří Gabriel

V porotě zasedla spousta významných osobností, jako například patronka LOOK BELA 2017 a Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová, patron LOOK BELLA 2017, vítěz LOOK BELLA 2010, muž roku 2013 a 6. nejkrásnější muž světa 2013 Antonín Beránek, návrhářky Sandra Marková a Miriam Janásová, návrhářské sourozenecké duo PONER, fotograf Zbyněk Maděryč, modelka a podnikatelka Nela Slováková, a mnoho dalších. Své nástupce vybírali pečlivě i loňští vítězové Helena Nejtková a Ladislav Danics. Samozřejmě nemohl chybět ředitel soutěže a pořádající agentury Prestige Models Martin Špaček s jednatelem agentury Ondřejem Špačkem a další porotci z řad partnerů soutěže.

Absolutními vítězi LOOK BELLA 2017 se stali a získali titul Miss LOOK BELLA 2017 – Kristýna Stanislavová a Mister LOOK BELLA 2017 – Jaroslav Machálek. Vítězky a vítězové si odnesli speciálně navržené korunky od Roman Matouš Jewelry and Bijoux a získali hodnotné dary za více než 500 000 Kč.

Finalisté LOOK BELLA 2017:

  • Immanuel Adenubi
  • Jaroslav Machálek
  • Jakub Hájek
  • Daniel Koždoň
  • Ondřej Zeman
  • Vít Hanáček

Foto: Jiří Gabriel

Foto: Jiří Gabriel, Look Bella

0