Slunce, seno…a Ondra

Jana Černá

Martin Písařík, Ondřej Brzobohatý | Foto: Olga Černohorská
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Měsíc před premiérou muzikálu Slunce, seno, jahody se sešli jeho protagonisté v restauraci za Prahou, kde stylově strávili příjemné odpoledne.  Mezi nimi nechyběl ani Ondřej Brzobohatý.

Na dvorku, který měl připomínat úspěšný film Slunce, seno, jahody, to vonělo klobáskami, zelím, pivem, ale i guláškem se šesti. Všechny tyto dobroty připravil mistr kuchař Jaroslav Sapík. Nechybělo ani čepované pivo, takže idylka byla dokonalá. Hudební dovadlo Karlín po mnoha letech tak oprášilo bláznivou letní komedie z jihočeských Hoštic podle filmu Zdeňka Trošky a Petra Markova z roku 1983. Filmovou hudbu k němu složil stejně jako k muzikálu Karel Vágner. Hudby, texty písní i muzikálové libreto vytvořil Ondřej G. Brzobohatý: „Jsem teď v jednom kole, do toho všeho natáčení, koncerty, možná se zastavím až v říjnu,“ řekl pro VIPosobnosti.cz. Premiéra tohoto muzikálu na diváky čeká už v  červnu, takže před premiérou je pořád co dolaďovat. Scénárista Zdeňek Troška stejně jako Karel Vágner na vesnickou párty ale nedorazili.

 

Václav Bárta s rodinkou | Foto: Olga Černohorská

Své kamarády přišel podpořit také trojnásobný otec Václav Noid Bárta. Dorazil se svojí přítelkyní  Eliškou Grabcovou i nejmenší Aničkou. O zábavu ve slunečném dni, skvělém pohoštění rozhodně nebyla nouze.

0