Skončí Slunečná trojitým štěstím Lambory a Burešové?

Jana Černá

Slunečná | Foto: FTV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

V posledním díle před koncem sezóny seriálu Slunečná se diváci konečně dočkají vytouženého štěstí hlavních hrdinů. Týna v podání Evy Burešové porodí svému milovanému Jankovi (Marek Lambora) trojnásobné štěstí. Janička, Hanička a Anička tak spatří světlo světa.

Znenadání na Týnu přijdou porodní bolesti přesně ve chvíli, kdy je s Jankem v lese, daleko od nemocnice. Jankovi nezbyde nic jiného než svou lásku naložit do auta a rychle uhánět k sanitce, která jim jede naproti. „Mimochodem, bylo to moje osobní auto, které hrálo takovou důležitou roli,“ usmívá se Burešová, která při natáčení této scény zažila smích i dřinu. „Byl to krásný den, velká legrace, ale v tom falešném těhotenském břichu už se opravdu nedalo chodit. Snažila jsem se ten porod zahrát dramaticky, ale zároveň jsem to také mírnila, protože mi připadá, že se z toho v televizi dělá hororová věc. Mohlo by to i některé mladé lidi vylekat, tak jsem to chtěla zmírnit,“ přiznává herečka, pro kterou to nebyl první televizní porod.

Záhy a díky seriálovému „triku“ tak byla na světě trojčátka – Hanička, Janička, Anička. „Nerozeznala jsem je od sebe, poznám ta miminka jen podle rodičů. Prozradím vám, že jedno z nich je dokonce kluk. Byla to neskutečně hodná a krásná miminka. Skoro jsem zapomněla, jak malá po porodu jsou. Bylo zvláštní zase držet tak malé miminko v ruce,“ přiznává máma malého Nathaniela. „Nakonec jsme s nimi ve Slunečné moc netočili. Často jsme měli s Markem v ruce chůvičku, ale když jsme fotili společnou fotku a já musela v náručí držet obě miminka, Marek měl jen jedno, to bylo těžké. Bála jsem se, přece jen to nebyly moje děti,“ prozrazuje Eva, které scenáristé napsali, že nakonec v porodnici skončí se svojí nejlepší seriálovou kamarádkou Julčou v podání Lucie Polišenské. „S Luckou je vždycky zábava a tohle poporodní natáčení probíhalo extrémně rychle. Vše se nazkoušelo bez miminek. Ta se dodávala až na tu nejdůležitější klapku, aby tam nemusela být dlouho, netrápila se a byla v klidu.“

150. díl, kdy na svět přijdou trojčata, je zároveň prozatím posledním dílem. Seriál Slunečná ale rozhodně nekončí. „Máme natočené další díly, na které se diváci mohou těšit na televizních obrazovkách v příštím roce. O termínu jejich uvedení budeme včas informovat“, potvrzuje TV Prima.

0