Potřebujete uzdravit psychiku? Vyzkoušejte druh energie, která harmonizuje

Katka Chaloupková exkluzivně pro VIPosobosti.cz

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Co se děje s lidmi, kteří vibrují na nízkých frekvencích? Jaký na nás mají vliv a jak se jim ubráni? Nechte se zasvětit do nádherných energií Shambhaly. Právě ona nám pomáhá odstranit negativní emoce.

Katko, můžete nám přiblížit, co je to vlastně Shambhala?

Je to léčebný systém vysoko vibrační linie Reiki. Shambhala je více než jen další druh energie. Právě ona nám pomáhá odstranit negativní emoce. Je to propracovaný rozsáhlý léčebný systém pracující s mnoha energetickými složkami a velkým množstvím nástrojů na energetické úrovni.

Jakým způsobem nás může uzdravovat?

Uzdravuje především psychiku, lidé přestávají řešit nepodstatné věci a začnou se harmonizovat. Najednou si mohou uvědomit i dřívější chyby, například špatnou volbu partnera. Začnou se mít rádi, zvýší se jim vibrace, začnou být duchovnější. Neduchovní člověk kmitá na nízkých frekvencích.

Jakým způsobem se lidé k  možnosti této léčby dostanou?

Musí se nechat zasvětit. Zasvěcení probíhá formou sezení v celkem 4 stupních. Shambhala obsahuje 1024 symbolů, které dokáží lidské vibrace velmi razantně pozvednout. Tato sezení se mohou dokonce vykonat i na dálku. Symboly se předávají do aury a začnou ihned fungovat, takže lidé odcházejí ze sezení v euforii. Dalším účinkem je odstranění psychických bloků pocházejících z tohoto i z minulých životů. Je zajímavé, že až 90% bloků máme uloženo v zádech. Lidé se po sezení často cítí, jakoby ze sebe shodili tunu těžkého odpadu. Nebo se pomocí těchto vzorců dají i čistit energie v různých prostorách, kde převládají negativní emoce.

  1. stupeň – obdržíme vzorce pro léčení sama sebe
  2. stupeň –  obdržíme symboly pro léčení druhých lidí i zvířat
  3. stupeň –  si razantně otevírá srdce a čistí se jeho bloky
  4. stupeň –  obsahuje mistrovské symboly po jejichž obdržení můžeme předávat dál

 

Vše vypadá velice jednoduše, lidé ani netuší, jak veliké dary dostali. Celou hloubku je schopen vidět pouze jedinec obdařený velkým vnitřním viděním. Naštěstí to funguje i bez pochopení.

Jak dlouho může zasvěcení trvat?

První dva stupně se většinou spojují do jednoho sezení, které trvá asi jednu hodinu. Je náročné tak dlouho sedět s rovnou páteří, mohou z toho bolet záda. Ale dá se to vydržet a výsledek za to stojí.

Nestává se vám, že jste i vy ze sezení unavená vyčerpaná?

Ne, mám v sobě zapnutou automatickou ochranu, abych do sebe negativní energii, která z lidí během té doby vychází, sama nenasákla. Mám tuto profesi ráda, protože jsem často svědkem obrovské úlevy lidí, kteří za mnou chodí. Díky svým zkušenostem a intuici vycítím, co je trápí a mohu podle toho zvolit další postup. Někdy je potřeba provést u nich regresi do minulých životů, aby se jejich podvědomí vyčistilo.

0