Rozdělili jsme si role, říká Jiří Adamec o svém manželství

Jana Černá

Jiří Adamec | Foto: TV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Známý režisér se přišel podívat a podpořit svoji dceru Jasmínu, která se v divadle Broadway představila v roli papouška. Jiřího Adamce doprovázel syn Daník. Táta je na své děti pyšný. „Už v Americe navštěvovaly divadelní školu, jsou talentované a samozřejmě z nich mám radost,“ rozplýval se Adamec.

Už ne takovou radost dělá režisérovi jeho letitý vztah s manželkou Janou, která dlouhých 11 let čekala, až se režisér kvůli ní rozvede. Adamcová se stala na několik let mluvčí premiéra Andreje Babiše, před tím moderovala v České televizi pořad Sama doma. V dávných časech, ve kterých se seznámila s nynějším manželem pracovala v produkčním štábu TV NOVA.

Rodina Adamcova s kamarádem Kubou v akvaparku v roce 2012 | Foto: Mirek Malec

„Jana po odchodu ze své pracovní pozice na vládě nepracuje, to ale neznamená, že by nechtěla. Vždycky byla jako moderátorka skvělá,“ pochválil svoji ženu pro VIPosobnosti.cz Jiří Adamec. „Stará se o děti, já se věnuji realitám, pracuji na jednom projektu pro televizi, takže jsme si role rozdělili. Samozřejmě, že kvůli dětem fungujeme a komunikujeme. Vše v rámci možností,“ dodal režisér, kterého proslavily nejen seriály jako Sanitka, Pojišťovna štěstí, ale také různé gala show, koncerty, ale i Český slavík, kterého byl po několik let režisérem. Oba dva i přes osobní neshody ale svoje děti milují a snaží se jim dát nejlepší vzdělání. „Naše děti jsou velmi samostné. Nebojím se o ně, myslím, že se v životě neztratí.“

0