Patrasová opět bourala. Oslava Slováčkových narozenin v ohrožení?

Jan Čížek

Dagmar Patrasová, Felix Slováček | Foto: Alena Šulcová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Herečka se opět dostala do prekérní situace. Po pár letech opět nabourala. Tentokráte Dagmar Patrasová narazila do obrubníku blízko svého domu na Vinohradech. Podle 158 zone, která o nehodě informovala se karambol obešel naštěstí bez zranění.  I přesto její zdravotní stav nebyl zřejmě úplně v pořádku. Po kolizi  „královna dětských srdcí“ mluvila nejen s médii nesouvisle a u svého domu ztrácela balanc. Dorazí na oslavu manželových narozenin?

 

Kdo má zkušenosti s alkoholem ví, že řešit závislost je velmi obtížné. Mnohdy vyžaduje léčbu pod kontrolou lékařů, ale i vůli a disciplínu. Toto vše ale Patrasová odmítá už léta. „Jsem z toho nešťastný, navrhoval jsem Dádě, ať se jde léčit, bohužel bez výsledku,“ řekl před časem Slováček, který nakonec kvůli tomu utíkal z domu tak dlouho, až našel náruč u ženy, která ho po letech opustila. „Královna dětských srdí“ měla kolem Vánoc chuť začít nový život, postavit se opět životu čelem. Změnila zcela svůj outfit, bohužel vztah k alkoholu ne. Ihned po nehodě Slováček policii sdělil, že on neboural, protože v autě jela Dáda sama. Dechové zkoušce se podrobit nechtěla.

Nehodu, kterou Patrasová způspobila řeší policie s Felixem Slováčkem. „Jsem z toho nešťastný, Dáda zase pije,“ posteskl si před časem muzikant. Právě proto s ní na akce s ní chodí nerad. „Prosím, nenalévejte jí,“ žádal v lednu v Obecním domě, kde se manželský pár po letech ukázal ve společnosti společně.  Už jednou Patrasová přišla o řidičák a bylo jí naměřeno přes 2,5 promile. „Byl to tehdy jen zbytkáč,“ bránila se Patrasová, které police zabavila řidičský průkaz. Později se k požití alkoholu přiznala.  Jaký důvod měla dnešní nehoda ukáže až policejní vyšetřování. Snad neohrozí Slováčkovu oslavu a vše dopadne tentokráte dobře.

Karel Gott a Felix Slováček | Foto: Jan Tereba

Slováček dnes slaví s přáteli své narozeniny, přesto již delší dobu působí podrážděně, jako by ztrácel chuť do života. A není se co divit. „ „Z Gottovy party nás zbylo už jen pár… Zůstala mi už jen láska k hudbě a dětem,“ řekl Slováček, který velmi úspěšně koncertuje se svým synem, Felixem mladším. Zda-li na oslavu dorazí i jeho manželka zůstává v tuto chvíli otázkou. Podle našich informací si to Felix nepřeje.

 

2