Obchodní svět má své jasné podmínky. Co způsobuje problémy?

Stanley Bradley

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Být úspěšný je cíl každého podnikatele.  K tomu je zapotřebí nejen talent, ale například i síla osobnosti. Ti, kteří dosáhli největších úspěchů jsou světově známí miliardáři. Suma, kterou si dokážeme v reálu jen těžko představit. Jak to Petr Kellner nebo Elon Musk dokázali?

K podnikání je zapotřebí mít:

1. Obchodní talent, aby člověk uměl předvídat, (s kým a proč se dávat do podnikání), v klasickém podnikání si vystačí sám. Výše obratu je daná jednak „osudem“, viz tabulka, kde si může každý vyvěštit,
kam „dosáhne“ (podrobněji článek „Kasty“), dále „velikostí obchodního talentu, sortimentem, státem, kde podniká, rodinou a jiné.

2. Další nutná podmínka je být maximálně psychicky a energeticky silný, jedině tak je člověk schopen odolat „tlaku konkurence, závistivců atd.

3. Třetí nutná podmínka je, umět ovlivnit klienty ve prospěch svého produktu.

4. Dále je nutné umět předvídat, což je součástí obchodního talentu, obchodník musí umět předvídat minimálně na pět let dopředu, aby věděl, co budou lidé chtít, jaké budou trendy, jaké objednat zboží a připravit ceny.

„Proto krize v r. 2020, 2021, způsobila problémy mnoha podnikatelům, kteří nebyli dostatečně předvídaví. Už v r. 2016 jsem v článcích upozorňoval, že by si lidé měli šetřit. V r. 90 jsem začal psát (v knize Jak se dožít 140 let, Osud) že největším problémem lidstva budou duševní poruchy a infekce,“ vysvětluje věštěc Stanley Bradley .

Petr Kellner (20. května 1964 Česká Lípa – 27. března 2021 u ledovce Knik, Chugach Mountains, Aljaška, os.číslo 9 = Materiální moc, Peníze, Svět“). Byl český podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V. registrované v Nizozemsku a nejbohatší občan České republiky.

Byl narozen ve znamení zeleného Draka, maximálně energeticky i psychicky silná osobnost (1000 W), téměř maximální obchodní talent 95 %) schopnost ovlivnit jen 50 % lidí, ale protože nechtěl do politiky, bylo mu to jedno. Jsem přesvědčen, že byl citlivý empatický člověk, který neměl nepřátele, kteří by usilovali o jeho život. Takže konspirační teorie, že se někdo záměrně na jeho smrti podílel, nevěřím.

V den jeho smrti se sešlo několik negativních aspektů, které nešly snadno a jednoduše „spočítat“. První byla chyba pilota, další by vyšel jen výkladem dobrého astrologa, patrně jeho „osud“ se naplnil a šlo jen o to, kdy a za jakých podmínek. Další problém cítím v tom, že pro pracovní vytížení mi připadá, že měl „vypnutou intuici“. Díky tomu patrně nevyhodnocoval správně míru nebezpečí.

Elon Reeve Musk (* 28. června 1971 Pretorie, osobní číslo 7 = „Hledající poznání, Poustevník, Karma“).) je americký podnikatel, inženýr a filantrop. Založil kosmickou společnost SpaceX a stál u vzniku automobilky Tesla, kterou nyní jako CEO řídí. V minulosti spoluvlastnil internetový platební systém PayPal. V lednu 2021 jej agentura Bloomberg poprvé označila za nejbohatšího člověka světa, s majetkem převyšujícím 200 miliard dolarů.

Je narozen ve znamení stříbrného Kance, živel „kov“. Silná osobnost Je maximálně, 1000 W. Obchodní talent má maximální, 95 %. Podle mne má nadprůměrně vysoké IQ=145. Je vizionář a je schopen své vize uvádět do praxe.

Ukázka z připravované knihy BYZNYS, ÚSPĚCH A DUŠE

0