Naše přání se budou v průběhu času měnit. Vztahy a láska zůstávají

Barbara Kočková exkluzivně pro VIPosobnosti.cz

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Nejen na konci starého roku si dáváme předsevzetí a máme různá přání. Současný svět se mění a s ním posupně i my. Podle vědmy Barbary se již lidé upínají k tomu, aby svůj volný čas spíše užívali v přírodě, chodí na procházky a navrací se tak k pevnějším kořenům. Jakým přáním se vyhnout, a kdy nám vesmír naše přání splní?

„Oni si začínají uvědomovat podstatu a začínají si uvědomovat, díky Bohu, že věci, které mají pravou hodnotu, se koupit nedají,“ říká pro VIPosobnosti.cz Barbara a pokračuje: „Jsou to věci jako láska, city, vztahy. Ale nejdůležitější je, že za poslední dva roky si lidé začínají vážit toho, co mají. Dříve jsem spíše zaznamenávala, že když ke mně chodili lidé do věštírny nebo mi volali na výklad karet po telefonu, stěžovali si, div ne plakali, a pořád toužili po něčem, co nemají, ať už to bylo cokoliv. A bylo mi trochu líto, že si neuvědomovali pravou hodnotu toho, co mají. A ta pravá hodnota je vztahy, rodina, děti, zdraví. A poté, co se stalo a co teď všude děje, si najednou lidé uvědomují, že nic není automatické. Že jsme zdraví, ráno se probudíme a večer si jdeme lehnout s tím, že máme střechu nad hlavou, není samozřejmé. A lidem to dochází. Což je dobře,“ dodává vědma, podle které lidé z devadesáti procent řeší ale stále vztahy.

Pokud máte určitá přání, dbejte na to, aby byla pozitivní. Neopřejte nikomu nic zlého, protože by se otočilo proti vám. „Nikdo si nemůže zakládat štěstí na neštěstí nikoho jiného. Pokud například onen muž žije v nějakém harmonickém, šťastném vztahu a žena do něj chce zasahovat, pak už by se dalo říct, že se jedná o černou magii. A podobné je to s čímkoliv jiným. Vždycky doporučuji dobře zvážit, co chceme. Protože jak praví jedno staré řecké přísloví: ‚Pokud nás chce vesmír potrestat nebo dát nám za uši, splní nám naše tvrdohlavé přání‘,“ vysvětluje Barbara Kočková.

1