Michal David slaví. Co má společného s Rothschildem?

Jan Černý

Michal David | Foto: Lenka Hatašová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Dne 14. července by slavil narozeniny Karel Gott, byla dobyta Bastila, ale také se narodil Michal David. Hitmaker s dvouletým zpožděním nedávno v O2 aréně konečně oslavil 60. narozeniny. Ihned po nich odjel, aby si po náročném vystoupení odpočinul: „Měl jsem dva koncerty za sebou. Byly úžasné, lidi se skvěle bavili, O2 aréna byla plná. Co víc si můžu přát?“ Řekl pro VIPosobnosti zpěvák. To potvrzují i jeho fanoušci. „Byl to super koncert, měl šťávu, jeden hit za druhým, výborní hosté neuvěřitelný Michalův výkon,“ pochvalovala si například fanynka Renata.

„Na pár dní jsem s manželkou odjel do Bordeaux. Navštívili jsme vinařskou usedlost Château Lafite-Rothschild. Obrovské sklepy, úžasný zážitek,“ pochvaloval si David. Není bez zajímavosti, že vína z této oblasti patří k nejdražším na světě.

Čtěte také: Jak by se žilo Karlu Gottovi v Půlnočním království?

Marcela Davidová je známá tenistka, a tak není divu, že i vnuk Sebík, o kterého se manželé Davidovi starají, jde v jejich šlépějích. „Za chvilku vyzvedneme Sébu z letní tenisové školy a za pár dní nás čeká výlet do míst, které proslavil francouzský herec Louis de Funès,“ Vypráví o svých plánech Michal David, který svůj čas přizpůsobuje právě vnukovi. V srpnu už ale hitmakera čeká zase spousta práce. „V září slavíme ze Zdeňkem Barákem kulaté výročí… Víc prozradím až koncem léta.“ dodává tajuplně oslavenec. Právě skladatel Zdeněk Barták napsal pro Davida takové hity jako NON STOP, Nenapovídej. Spolupracovali spolu na úspěšném filmu Láska z Pasáže, Discopříběh. Sám pak Zdeněk Barták složil hudbu například k filmu Kamarád do deště.

0