Lucie Benešová ze Slunečné dostala k narozeninám velmi neobvyklý dárek

Autor: Jana Černá

Lucie Benešová, Bára Jánová | Foto: FTV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Přidat na Seznam.cz

Bára Jánová a Lucie Benešová slaví narozeniny ve stejný den, a to samozřejmě vybízí k oslavě. Seriálovou Sylvu a Rózu tak čekalo na place překvapení, o kterém neměly ani tušení.

První blahopřání si herečky užily už na Slunečném létě ve žlutém autobusu, který právě parkoval v Plzni. Popřáli jim tak i fanoušci, a Lucie Benešová dokonce dostala jeden neobvyklý dárek. Jako chuťovka jí ke svačince přistály na stole smažení cvrčci a červi. Odvahu měla ze začátku sice velkou, ale nakonec ochutnala s překonáním jen jednoho malého červíka.

„Já to vůbec nečekala, opravdu. Ten den jsme si jen popřály s Luckou. Řekly jsme si, že jsme ve stejném věku, v tom mém. (směje se) Jsem ale moc ráda, že se překvapení povedlo,“ přiznala Bára Jánová, která dostala kytku i sladké překvapení. „O dort jsem se podělila, ale taky jsem si kousek odnesla domů. To jsem musela, byl moc dobrý. Musím říct, že jsem byla dva dny předtím na očkování, ležela jsem v horečkách, a teprve na mé narozeniny se mi udělalo dobře,“ prozradila herečka, která zavzpomínala, že ke svým dvanáctým narozeninám dostala album Natalie Oreiro. „Tenkrát frčel seriál Divoký anděl a já ho zbožňovala stejně, jako dnes milují fanoušci Slunečnou. Rozbrečela jsem se štěstím. Taky si vybavuji, že jsem dostala k pátým narozeninám africký bubínek. Byli jsme v Tunisu a táta mi ho tenkrát pořídil. Dodnes ho mám schovaný.“

Nezahálela ani druhá oslavenkyně, které prý bylo jako dítěti vždy líto, že má narozeniny v létě, kdy nejsou ostatní děti doma, a tak nebylo s kým slavit. „Všechny kamarádky byly na prázdninách – a já byla smutná. Záviděla jsem těm dětem, které měly oslavy během školního roku,“ prozrazuje Lucie Benešová a přiznává, že má narozeniny spojené především s melounem. „Mamka mi ho vždy koupila, v té době nebyl až tak k dostání. A kdybyste chtěli vědět, co teď dělám, tak právě jeden krájím,“ vypráví Benešová, která už si nepotrpí na dárky, ale když se sejde rodina a kamarádi, kteří jí popřejí, je nejšťastnější.

„Nemám ráda nečekané a překvapivé oslavy. Raději si je organizuju sama a zvu kamarády a blízké. O víkendu tak budu slavit s jedenácti kamarádkami, které dorazí na chalupu. To máme takové každoroční pravidlo. Já udělám párty a ony dovezou originální a vtipné dárky,“ směje se herečka. „Čím jsem ale starší, tak ty dárky ani nechci. Jen si přeju, aby vše bylo v pořádku a rodina se stále scházela. Takže dnes slavím tak, že mi přijede celá rodina, asi dvanáct lidí, a to je krásný dárek, ne?“ uzavírá Lucie Benešová.

0