Karel Vágner: Tak krásný den jsem už dlouho nezažil

Alka Hájková

Karel Vágner s Barborou Špotákovou | Foto: Lenka Piškaninová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Muzikant, který na jaře oslavi 80. narozeniny je i přes léto velmi akční. Ve své branži podporuje své děti, píše knihu a před pár dny byl Karel Vágner kmotrem knihy svého kamaráda Jaroslava Sapíka.

Ihned po křtu knihy známého šéfkuchaře a podnikatele odjel v pátek do Mikulova. „Po koncertě jsem hned jel pět a půl hodiny přes Rakousko do Mnichova kvůli Báře Špotákové, protože jsme kamáradi. Hned ráno jsme jí šel na stadion fandit se svým kamarádem, generálním ředitelem jedné velké logistické firmy Frantou Piškaninem, vypráví pro VIPosobnosti.cz Karel Vágner, který si podle svých slov tuto sportovní událost velmi užil. Mistr basů je sám velký sportovec, hraje tenis, fotbal a v mládí se věnoval také skoku o tyči v Rudé hvězdě u trenéra Tomáška, což byl slavný trenér a olympionik.

Příjemná snídaně i s Alešem Hámou | Foto: Lenka Piškaninová

„Tady v Mnichově na stadionu skočil švédský skokan Armand Duplatnis o tyčí víc, jak 6 metrů,přesně 6,06.  To je něco neuvěřitelného, otázka snů. Měl jsem ohromné zážitky. Báru Špotákovou a Duplantise. Tak nádherný den už jsem dlouho neměl,“ říká s nadšením Vágner.

Hned po tomto úžasném zážitku se vrátil domů a jel fandit na Slávii, která porazila Pardubice 7:0. V září čeká Karla Vágnera promoce jeho dcery, na kterou se už moc těší. „Jsem rád, že jsou moje děti úspěšné. Jakub vede nejen děti k návratu do přírody. Vede rybářskou školičku a dětem radí, jak začít s rybolovem, Pepík hraje v pěti muzikálech, co ví si můžu přát,“ zakončuje šťastný otec šesti dětí Karel Vágner.

2