Jana z Devadesátek si zahrála i roli modelky

Jan Čížek

Štěpánka Fingerhutová | Foto: Adrian Šetlík
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Herečka Štěpánka Fingerhutová na sebe výrazněji upozornila v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrála roli psychicky nemocné stolkerky, která pronásleduje doktora Hanáka. Toho si zahrál herec Radim Fiala. Z nenápadné myšky se ale stala modelingovou hvězdou, která zazářila po boku modela Jakuba Hájka před fotoaparátem Adriana Šetlíka, syna známého fotografa Jadrana.

Jakub Hájek, Štěpánka Fingerhutová | Foto: Adrian Šetlík

Společně nafotili kolekci společenských šatů pro svatební salon. „Moc jsme si tuto práci užívala. Byla to úplně jiná role, než na které jsem zvyklá,“ řekla Štěpánka Fingerhutová pro magazín VIPosobnosti.cz. Během focení na sebe Štěpánka prozradila, že je také velkou milovnicí pejsků.

Jakub Hájek, Štěpánka Fingerhutová | Foto: Adrian Šetlík

V současné době hraje Štěpánka Fingerhutová roli lehké děvy Jany, a to v seriálu Devadesátky. I tady působí stejně jako v Ordinaci nevyrovnaně. Tento seriál, který nás vrací do nekompromisního světa byznysu, politiky a dalších sfér podsvětí, ukazuje na propojení špiček různých profesí i lidí, které by v tomto světě rozhodně nikdo nečekal. Jednou ze zajímavostí například bylo, že se v Discolandu vařilo jedině podle receptu manželky Jonáka. A to svíčková na smetaně, která se stala vyhlášenou legendou a tradicí. Boss podsvětí ctil určité interní zásady, ale: „Platil vždy hotově. Podání ruky po domluvě obchodu bylo u něj samozřejmostí. Na fakturaci si nehrál,“ dodává designérka.

A proč tento podnika navštěvoval například i Karel Gott? Podle manželky Jonáka v Discolandu kuchaři vařili oblíbené jídlo

0