Dvě tváře kapitána Marka Lambory

Václav Mazánek

Marek Lambora | Foto: se souhlasem TV NOVA
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Herec, kterému neodolalo v seriálu Slunečná jedno dívčí srdce se vrací na obrazovky, a to v premiérové epizodě oblíbeného detektivního seriálu přímo jako kapitán.

Foto: se souhlasem TV NOVA

Názory na motiv činů se různí, jasněji by snad policisté mohli mít díky infiltraci kapitána Karase (Marek Lambora) do podivného společenství mužských šovinistů.  Specialisté vyšetřují útok kyselinou na mladou ženu, spoluzakladatelku úspěšného startupu. Kromě obvyklého prověřování podezřelých přichází kapitánka Koutná (Zuzana Kajnarová) s teorií, že motivem činu by mohla být skupina Incel, onlinová subkultura mužů, kteří si nejsou schopni najít partnerku.

 

Vyšetřování se rozběhne i tímto směrem, vedle toho ale kapitán Martin Kovář (Jiří Hána) sleduje i stopu po ukradeném elektrokole, na němž pachatel přijel. Náhle ale teorii o tom, že pachatel může pocházet z komunity Incel, podpoří nový podobný útok, tentokrát na mladou turistku. To vede tým k rozhodnutí vyslat mezi tyto zhrzené muže nováčka v týmu, kapitána Matěje Karase (Marek Lambora). Aby mezi ně charismatický policista zapadl, bude muset mít nejen dobrou krycí historku, ale zejména výrazně změněný vzhled… Jak tuto situaci Marek Lambora vyřeší se dozvíte v pondělí na TV NOVA v hlavním vysílacím čase.

TV NOVA

0