Dominika Gottová se v Česku zajímala také o Indii

Jana Černá

Dominika Gottová | Foto: VIPosobnosti.cz
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Do Prahy přiletěla nejstarší dcera Karla Gotta. Dominika se o víkendu sešla s několika přáteli, se kterými zavzpomínala i na tátu, a to velmi netradičně.

V sobotu se potkala Dominika nejen s dlouholetým kamarádem, který dorazil na skok do Česka, ale také s produkční a známou jejího tatínka, Alkou Hájkovou, která pochází právě z Indie. A tak téma bylo nasnadě. „Mně vždycky přitahovaly země, jako je Japonsko nebo Indie,“ vypráví pro VIPosobnosti.cz Dominka Gottová. „Chtěla jsem původně studovat japanologii, ale nakonec bylo vše jinak. Táta miloval indickou kuchyni. Nejraději měl jehněčí s kari na česneku,“ dodává Dominika. Karel Gott byl opravdový gurmán, jídlo si uměl nejen vychutnat, ale také se v každé zemi, kterou navštívil, zajímal o místní kuchyni.

„Ano. Na Karla jsme zavzpomínaly. Na Dominiku si pamatuji ještě z roku 1982, tuším. To byla s tátou v divadle Spejbla a Hurvínka. Tam Karel Gott zpíval vánoční koledy a nepřímo se k ní tak přiznal“, zavzpomínala Hájková. „Dominku jsme viděla párkrát v životě. Po smrti jejího táty poprvé,“ doplňje produkční.

Nejstarší Gottova dcera se sešla během svého pobytu v Praze nejen se svými kamarády, ale také maminkou, bývalou tanečnicí Antoní Zacpalovou. „Na ní se opravdu moc těším. Snad už to bude teď jednodušší,“ uzavírá Dominika, jejíž první kroky v Praze vedly do kadeřnictví. V Česku má v plánu také zveřejnit svůj klip. Tak uvidíme.

0