Dáda Patrasová si na vernisáži připoměla úspěšná léta

Jana Černá

Dagmar Patrasová | Foto: Alena Hájková
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

V Obecním domě se konala vernisáž výstavy výtvarníka Romana Řeháka. Zúčastnilo se jí mnoho osobností, mezi kterými nechyběla ani Dáda Patrasová a Felix Slováček. Mezi dalšími hosty byl i fotbalista Antonín Panenka, Zdeněk Barták, zpěváci Petr Pecha a Petr Kolář. Obrazy si přišel prohlédnout i Roman Skamene nebo zakladatel fotbalového klubu, Petr Salava.

Dáda Patrasová a Felix Slováček. Zájem médií byl obrovský | Foto: Alena Hájková

Velmi přátelská a uvolněná atmosféra panovala mezi všemi, kteří se již dlouho díky abcenci společenských akcí vzájemně neviděli. A měli si tak určitě o čem povídat. O výstavu byl i velký mediální zájem, který po jejím zahájení na sebe strhla Dagmar Patrasová, která vypadala velmi dobře, spokojeně a neustálé mediální dotazy ji připomínaly úspěšné časy, které na dlouhých sedm let utnul svojí telenovelou vztah Felixe Slováčka s milenkou. Působila vyrovnaně a klidně. „Jsem ráda, že je to celé již za námi. Někteří lidé jsou vůči mně teď v komunikaci ostýchavější, ale chápu je. Jiní jsou zase servilnější,“ říká pro VIPosobnosti.cz Dáda.

Její manžel doprovodil zahájení výstavy hrou na saxofon. Vybral si pro tuto chvíli úvodní píseň ze seriálu Cirkus Humberto, Krev toulavá z pera Karla Svobody. „Bylo to pro mě náročné období, potřeboval jsem teď trochu klidu a vše si sám srovnat v hlavě,“ vysvětlil svůj pobyt na horách Slováček. Trochu smutně si povzdechl Petr Kolář, že zatím účinkuje a zpívá velmi málo. Zábava se protáhla do pozdních večerních hodin.

0